Всесвітній день протидії торгівлі людьми: ювенальні поліцейські Прикарпаття долучились до інформаційно-просвітницької акції. ФОТО

Сьогодні, 30 липня, в Івано-Франківську на Вічевому майдані ювенальні поліцейські провели превентивний захід “Дитина-не товар та не спосіб заробітку”. Про це інформує пресслужба поліції...

Сьогодні, 30 липня, в Івано-Франківську на Вічевому майдані ювенальні поліцейські провели превентивний захід “Дитина-не товар та не спосіб заробітку”.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Акція відбулась за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту та БФ “Карітас” Івано-Франківськ УГКЦ. Захід мав превентивний характер та покликаний дати мешканцям Івано-Франківська більше усвідомлення про проблему протидії торгівлі людьми, її масштаби в Україні та загалом в світі.

Ювенальні поліцейські роздавали франківцям інформаційні листівки та розповідали про проблему торгівлі людьми і безпечну міграцію, а також інформували про можливість отримання допомоги для осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Також роз’яснювали присутнім алгоритм дій у разі виявлення фактів дитячого жебракування.

Листівки, які поліцейські роздавали під час заходу, покликані сформувати підвищення рівня проінформованості та усвідомлення гостроти проблеми торгівлі людьми, вміння розпізнавання підозрілих пропозицій щодо нелегального працевлаштування.

Крім того, в рамках акції були розміщені інсталяції у формі лабіринту, де кожний бажаючий зміг відчути ризики небезпеки пов’язані із нелегальним працевлаштуванням за кордоном.

Читайте також: У Франківську рятувальники розпилюють дерево, яке впало на автівки. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...