В Івано-Франківську нетверезий водій заїхав у електроопору. ФОТО

Сьогодні патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Кисилевської. Прибувши на місце інспектори побачили автомобіль Peugeot, припаркований в електроопору, інформує пресслужба патрульної поліція Івано-Франківської...

Сьогодні патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Кисилевської.

Прибувши на місце інспектори побачили автомобіль Peugeot, припаркований в електроопору, інформує пресслужба патрульної поліція Івано-Франківської області.

Поліцейські встановили, що 45-річний водій під час руху не врахувавши дорожньої обстановки та не обравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору.

Під час спілкування інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому законом порядку керманич відмовився.

Патрульні склали на водія адмінматеріали за ст.124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування в нетверезому стані) та постанову за ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

Друзі, вкотре алкоголь ледь не призвів до трагедії. Будьте відповідальними водіями – керуйте тверезо!” – закликають правоохоронці.

Читайте також: У Франківську дерево впало на автівки

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...