16 поліцейських Івано-Франківщини пройшли атестаційну комісію

Засідання комісії відбулося під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковника поліції Володимира Голубоша. Працівники поліції, які висуваються для призначення на...

Засідання комісії відбулося під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковника поліції Володимира Голубоша.

Працівники поліції, які висуваються для призначення на посади пройшли атестаційну комісію за участю представників обласного управління поліції та громадськості краю, інформує пресслужба поліції в Івано-Франківській області.

До проходження даної комісії кожний із працівників пройшов підвищення кваліфікації, в подальшому відбулась здача заліків з усіх видів службової підготовки, практичної стрільби, а також складання тестування на визначення рівня знань законодавства України і загальних здібностей та навиків.

В склад комісії увійшли: заступник начальника обласної поліції Остап Білейчук, керівник управління кадрового забезпечення Андрій Бондюк, заступник начальника слідчого управління Ігор Яцик, представник підрозділу Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ та представники від громадськості – Богдан Мойсишин та Олександр Гладій.

“Після спілкування з кожним із кандидатів комісія колегіально прийняла рішення, що працівники гідні запропонованих призначень на вищі посади, а також відповідають уже займаним посадам”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: За минулу добу на Прикарпатті зупинили 8 нетверезих водіїв. ІНФОГРАФІКА

Категорії
Життя
Новини
Loading...