У Франківську протестують проти закриття спортклубів. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 5 серпня, в Івано-Франківську під ОДА спортсмени зібралися на мітинг проти закриття спортивних залів. “Я вважаю, що спорт – це здоров’я. Він надає...

Сьогодні, 5 серпня, в Івано-Франківську під ОДА спортсмени зібралися на мітинг проти закриття спортивних залів.

“Я вважаю, що спорт – це здоров’я. Він надає нам сили і енергію. Ми не розуміємо, чому відкриті різні нічні заклади, кальянні, роблять весілля, а спортзали чомусь забороняють. У нас на роботі ми дезинфікуємо всі тренажери, тому я не бачу причини для закриття”, – каже Ілона, тренер.

На мітинг зібралося більше 100 людей, пише “Місто”.

“У держави складається така політика, з якою я не погоджуюсь. У спортзалах люди покращують свій стан здоров’я, проводять реабілітацію. Через карантин я змушений відмовити у реабілітації дівчинці з ДЦП, як мені про це сказати дитині? Я треную професійних спортсменів, яким категорично не можна пропускати тренування. То чому тоді від них вимагають хороших результатів і забороняють тренуватися?” – зауважив Володимир Пиндус, спортсмен, шестиразова найсильніша людина Прикарпаття.

“Ми стаємо на ті самі граблі, що і місяць тому. Ця заборона створює не тільки дискомфорт людям, але і бізнесу. Рішення про те, чи будуть працювати спортивні заклади, видає обласна комісія, а вони опираються на рішення Кабміну. Якщо рішення не переглянуть, то буде протистояння, а ми хочемо діалогу”, – каже мер Франківська Руслан Марцінків.

Відео з протесту, спортсмени проводять розминку:

Читайте також: На Долинщині згоріло господарство. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...