Віталій Федорів обговорив проблемні питання життєдіяльності районів із жителями Снятинщини і Косівщини. ФОТО

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів зустрівся з жителями Снятинського та Косівського районів. На заходах також були присутні прокурор області Юрій Фреїшин, начальник...

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів зустрівся з жителями Снятинського та Косівського районів.

На заходах також були присутні прокурор області Юрій Фреїшин, начальник управління Служби безпеки України в області Сергій Заяць, заступник начальника головного управління Національної поліції в області Остап Білейчук, депутати обласної ради, керівники РДА, ОТГ, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

“Область зіткнулася з небаченими проблемами, пов’язаними з карантинними обмеженнями через коронавірус, невиконаннями бюджетів і масштабними руйнуваннями внаслідок червневої стихії, – розповів на зустрічах з місцевими жителями Віталій Федорів. – Ці фактори мають спонукати всіх нас до самоорганізації. Ми готові почути всі ваші зауваження та проблеми і зробити все для їх ефективного вирішення”.

Керівники районів, ОТГ, громадські активісти окреслили основні проблеми, які мають місце в районах: ситуація з розміщенням хворих на СОVID-19 та організація роботи медичних працівників, ремонт комунальних доріг місцевого значення та проведення робіт із відновлення об’єктів зруйнованих стихією.

“Кошти, спрямовані державою на ліквідацію наслідків стихії, мають бути використані прозоро і за призначенням, роботи виконані якісно і з гарантією. Над цим працює влада спільно з правоохоронними органами. Для цього на сайті ОДА розміщується інформація про проведену роботу на об’єктах та використані кошти. Громадськість має можливість все контролювати. Наше завдання не допустити масштабних розкрадань, які мали місце у 2008 році”, – наголосив Віталій Федорів.

Читайте також: Відновлювальні роботи проводяться на всіх 19 об’єктах газового господарства, які постраждали від стихії на Прикарпатті. ФОТО

Категорії
Влада
Новини
Loading...