На Прикарпатті мати двох дітей терміново потребує грошей на лікування енцефаліту. ФОТО

Терміново потрібна допомога мамі, яка має інвалідність та двох маленьких діток. У Франківській лікарні лежить жінка, 32 роки, кругла сирота, вихованка інтернату з діагнозом...

Терміново потрібна допомога мамі, яка має інвалідність та двох маленьких діток.

У Франківській лікарні лежить жінка, 32 роки, кругла сирота, вихованка інтернату з діагнозом – енцифаліт головного мозку, пише МІСТО.

Ця інфекція була вже у Насті в 2016, тоді вдалося спільними зусиллями пролікувати її від недуги. Але, сталася біда. Жінка влаштувалася на роботу, не зважаючи на інвалідність та постійне погане самопочуття. На роботі – втрата свідомості, швидка, лікарня та діагноз – енцефаліт головного мозку.

Насті відняло мову, та рухомість ніг. По-трошки, мова відновляється, але ОБОВ’ЯЗКОВО, потрібні ще ліки, капання! Наразі потрібне дороговартісне капання, а фінансів родина немає взагалі, щоб пролікуватися хочаб мінімально. Ми дуууже просимо вас про допомогу для цієї родини. До понеділка потрібно придбати ліки на суму 4000 грн. і з понеділка буде ще назначення! Будь ласка, допоможіть, бо крім нас з вами немає в Насті більше нікого, хто б допоміг їй, – повідомляє волонтерка БО “Час добра та милосердя” Валерія Кушніренко.

Фінансово допомогти можна за реквізитами :

Карта ключ Приват банк –

5169330521565124 – Кушніренко Валерія,

Благодійна організація “Час добра та милосердя”

Обов’язково в призначенні платежу вказувати “допомога для Насті”

Рахунок IBAN UA313366770000026005052549009 EGRPOU – 42732425

Найменування отримувача Благодійна організація “Час добра та милосердя”

Читайте також: Поліцейські Івано-Франківщини розслідують аварії, у яких постраждали малолітні дівчата. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...