Директора київського підприємства судитимуть на Прикарпатті за привласнення бюджетних коштів

Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно директора одного з ТОВ, зареєстрованого у м. Києві. Він обвинувачується у привласненні...

Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно директора одного з ТОВ, зареєстрованого у м. Києві. Він обвинувачується у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 191 КК України).

Про це інформує пресслужба прокуратури Івано-Франківської області.

За даними слідства, підприємець, привласнив 105 тис. грн бюджетних коштів, реалізувавши навчальному закладу медичні вироби за завищеною ціною.

В ході досудового розслідування прокуратурою в інтересах навчального закладу заявлено цивільний позов до підприємця на вказану суму. З метою подальшого відшкодування завданих збитків, на його майно накладено арешт.

“Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – нагадують у прокуратурі.

Читайте також: Прикарпатців попереджають про високу пожежну небезпеку

Категорії
Гроші
Новини
Loading...