Поліцейські Івано-Франківщини розслідують ДТП, у якій загинув неповнолітній хлопець. ФОТО

Аварія із загиблим сталася у Тисменицькому районі, де автомобіль здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода. За цим фактом відкрито кримінальне провадження і слідчими з’ясовуються всі...

Аварія із загиблим сталася у Тисменицькому районі, де автомобіль здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода. За цим фактом відкрито кримінальне провадження і слідчими з’ясовуються всі обставини.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Вчора, 11 серпня, о 23:20 трапилася ДТП у селі Березівка. Слідчими встановлено, що водій “Mercedes Benz” рухався в напрямку міста Надвірна і на неосвітленій ділянці дороги вчинив наїзд на 15-річного мешканця села. Зі слів водія, хлопець раптово вибіг на дорогу за межами пішохідного переходу, який знаходився за декілька метрів від місця ДТП, проте всі обставини з’ясують слідчі в ході кримінального провадження. У результаті аварії хлопець загинув на місці події.

38-річний водій “Мерседес”, мешканець Надвірнянщини, тверезий за результатами алкотестера “Драгер”. У нього також відібрано кров для аналізу на стан сп’яніння. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ.

Вирішується питання про повідомлення підозри водію, а також обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також: Минулої доби на Прикарпатті скоїли 10 крадіжок. ІНФОГРАФІКА

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...