Музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття у Коломиї готує віртуальні екскурсії

Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського в місті Коломия готує віртуальні екскурсії для інтернет-користувачів. Про це повідомляють на сайті музею. Такий проєкт...

Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського в місті Коломия готує віртуальні екскурсії для інтернет-користувачів.

Про це повідомляють на сайті музею.

Такий проєкт став можливим завдяки підтримці Українського Культурного Фонду. Він має на меті адаптацію сайту музею відповідно до міжнародних стандартів вебдоступності.

“Ми прагнемо зробити увесь наш океан інформації сучаснішим і ще доступнішим для користувачів Інтернет-мережі, зокрема для осіб з інвалідністю. До роботи над проєктом залучено команду тестувальників з інвалідністю – агенцію Inclusive It”, – пишуть автори.

Також музейники створюють інклюзивну англомовну версію сайту для міжнародної аудиторії.

“Мистецтво доступне кожному! Віримо, що так ми дбаємо про надання рівноцінного доступу до ресурсів Музею та забезпечення рівних можливостей для особистісного розвитку і самореалізації усіх громадян та спільнот!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поліцейські Івано-Франківщини розслідують ДТП, у якій загинув неповнолітній хлопець. ФОТО

Категорії
Культура
Новини
Loading...