У Франківську відбудеться фінал чемпіонату України 3х3 з грандіозним призовим фондом. ФОТО

Федерація баскетболу України готується до Суперфіналу чемпіонату України з баскетболу 3х3. Після чотирьох регіональних турів, які відбулися у Києві, Одесі, Кам’янському та пройде цих вихідних у Хмельницькому настав час оголосити...

Федерація баскетболу України готується до Суперфіналу чемпіонату України з баскетболу 3х3. Після чотирьох регіональних турів, які відбулися у Києві, Одесі, Кам’янському та пройде цих вихідних у Хмельницькому настав час оголосити місце головної події чемпіонату України.

Про це інформують на офіційному сайті федерації баскетболу України.

Відтак, 24-го серпня, на День Незалежності України, грандіозний фінал відбудеться у Івано-Франківську. Подія проходитиме на площі Івана Франка. Частина центральної площі біля Драматичного театру перетвориться на справжнє баскетбольне містечко!

Для зручності команд Суперфінал пройде на трьох професійних кортах. На кожному з трьох майданчиків працюватиме телевізійна група, а в глядачів буде унікальна можливість перемикати трансляції з кортів.

Загальний призовий фонд Фіналу чемпіонату України 3х3 складе 115 тисяч гривень! З яких у чоловічій категорії розіграють 80 тисяч гривень, а у жіночій – 35.

Кожен з учасників основної сітки змагань отримає від організаторів комплект ігрової форми.

Потужний старт став можливим за підтримки наших партнерів та однодумців зокрема офіційного спонсора – компанії “M group Development”, співорганізатора турніру – 3х3 Zone та преміум спонсора чемпіонату України 3х3 – ТМ “Парі-Матч“.

Відповідно до регламенту змагань у основній сітці турніру візьмуть участь 12 команд. Пряму путівку у Суперфінал чемпіонату України отримують по два фіналісти регіональних турів чемпіонату, які пройшли у Києві, Одесі, Кам’янському та Хмельницькому. Ще чотири путівки в основну сітку будуть розіграні у великому кваліфікаційному турнірі, який пройде цього ж дня в Івано-Франківську.

Реестрація на Фінал чемпіонату України 3х3

Також на цій же локації мають відбутися дитячі та юнацькі змагання у чотирьох категоріях. Реєстрація на юнацьку першість буде відкрита з 14-го серпня.

Читайте також: Українцям планують міняти паперові паспорти на пластикові

Категорії
Життя
Новини
Loading...