Поліцейські Івано-Франківщини затримали чоловіка, який здійснив замах на вбивство знайомого. ФОТО

В Івано-Франківську під час конфлікту чоловік накинувся з ножем на знайомого. Зловмисника поліцейські оперативно затримали. Йому загрожує позбавленням волі на строк від семи до...

В Івано-Франківську під час конфлікту чоловік накинувся з ножем на знайомого. Зловмисника поліцейські оперативно затримали. Йому загрожує позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

13 серпня, опівночі, до поліцейських надійшло повідомлення про бійку у мікрорайоні Каскад, що в Івано-Франківську. На місце події негайно прибув екіпаж патрульних, які спільно із громадянами затримали зловмисника. Слідчим управління ГУНП в області встановлено, що між нетверезими чоловіками, мешканцями обласного центру, виник конфлікт. У ході нього 24-річний чоловік вирішив позбавити життя 23-річного знайомого: за допомогою ножа наніс серію цілеспрямованих ударів потерпілому у життєво важливі ділянки тіла. Такими діями нападник спричинив п’ять ножових поранень потерпілому. Останнього доставлено у реанімаційне відділення медзакладу.

Правоохоронці вилучене з місця події направили для проведення ряд експертиз, а також встановлюють всі обставини злочину, у тому числі опрацьовують відео з камер відеоспотереження на прилеглій території.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Невдовзі чоловіку повідомлять про підозру, а суд обере міру запобіжного заходу.

Читайте також: На Франківщині чоловіка висадили з автобуса через зауваження про російську музику

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...