29 серпня о 10 годині Загальнонаціональною хвилиною мовчання вшанують пам’ять захисників України

Про це йшлося сьогодні під час онлайн-наради із заступником міністра у справах ветеранів України Олександром Терещенком. У нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації Василь...

Про це йшлося сьогодні під час онлайн-наради із заступником міністра у справах ветеранів України Олександром Терещенком.

У нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації Василь Івасик, начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Володимир Джигіта, працівники структурних підрозділів ОДА, представники громадських організацій, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Обговорено також план заходів з відзначення у 2020 році Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Зокрема, акцентувалося на проведенні 29 серпня о 10:00 Загальнонаціональної хвилини мовчання, покладання квітів до могил учасників АТО, започаткуванні нових традицій вшанування полеглих героїв: встановлення у цей день на могилах зменшених копій Державного прапора України та використання під час заходів у якості символу трагічних подій – квітки соняха.

З метою вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, протягом 16-31 серпня відбудеться велопробіг за маршрутом Ужгород – Маріуполь, учасники якого проїжджатимуть через м. Рогатин, та патріотичний забіг “Шаную воїнів. Біжу за Героїв України”, який заплановано провести в містах України 26 вересня.

Читайте також: У Франківську відбудеться фінал чемпіонату України 3х3 з грандіозним призовим фондом. ФОТО

Категорії
Культура
Новини
Loading...