У Франківську стягують борги за вивіз сміття через суд

У зв’язку із зростанням заборгованості населення за вивіз сміття, “АТП-0928” змушено стягувати заборгованість у судовому порядку. Про це повідомили на сторінці “АТП – 0928”...

У зв’язку із зростанням заборгованості населення за вивіз сміття, “АТП-0928” змушено стягувати заборгованість у судовому порядку.

Про це повідомили на сторінці “АТП – 0928” у фейсбуку.

У підприємстві кажуть, досить часто сума боргу є меншою за судові витрати, окрім основної заборгованості додатково стягується судовий збір, мінімальний розмір якого становить 2102,00 грн.

Від початку року до суду скеровано понад 200 матеріалів щодо примусового стягнення, по більшості з яких вже отримано позитивні рішення. Суд приймає рішення незалежно від наявності/відсутності письмового договору, борг стягується не лише із основного споживача, а й з членів його сім’ї, які несуть солідарну відповідальність. Державною виконавчою службою накладається арешт на майно, зарплату та інші доходи боржників.

У підприємстві просять мешканців перевірити наявність /відсутність заборгованості в найкоротші терміни та погасити її.

Всю необхідну інформацію можна отримати за телефоном: 56-27-33 або (050)433 82 00 або на нашому сайті: atp0928.if.ua, звернувшись до консультанта у формі “Допомога онлайн”.

Читайте також: Сертифікати на шкільне приладдя отримають 180 франківських учнів

Категорії
Гроші
Новини
Loading...