Прикарпатські поліцейські розслідують ДТП, у яких двоє осіб постраждали та одна – загинула. ФОТО

За минулу добу сталися аварії у трьох районах Івано-Франківщини. Двоє осіб знаходяться у лікарні, а ще одна особа загинула в результаті отриманих травм. Слідчі...

За минулу добу сталися аварії у трьох районах Івано-Франківщини. Двоє осіб знаходяться у лікарні, а ще одна особа загинула в результаті отриманих травм.

Слідчі Прикарпаття з`ясовують деталі дорожньо-транспортних пригод, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

21 серпня о 00:05 до поліції надійшло повідомлення від коломийських медиків, що в реанімації помер від травм 40-річний мешканець району. Слідчі встановили, що подія мала місце у Печеніжині 20 серпня. Чоловік на прямій ділянці дороги не впорався з керуванням та впав із мотоцикла Suzuki.

Всі обставини встановлюються у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, також з’ясовується у якому стані керував мотоциклом загиблий.

О 20:45 до верховинських поліцейських надійшло повідомлення, що в селі Ільці автомобіль “Нива” здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка рухалась по ґрунтовому узбіччю дороги в напрямку руху автівки. 70-річну потерпілу доставлено у лікарню. Правоохоронцям 39-річний водій пояснив, що не помітив як бампером наїхав на пішохода. Водій – тверезий.

Того ж вечора о 21:35 сталася аварія в селі Тисменичани, що у Надвірнянському районі: 32-річний водій Volkswagen Jetta, мешканець Львівщини, не вибрав безпечної дистанції і допустив зіткнення з гужовим возом. Останнім керував 54-річний місцевий мешканець, який рухався попереду у попутному напрямку. Його доставлено у медзаклад. Водій транспортного засобу тверезий.

За цими двома фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування для встановлення усіх обставин аварії триває.

“Поліція Івано-Франківшини закликає усіх учасників дорожнього руху не порушувати ПДР! Дбайте про своє життя і здоров’я, а також про інших!” – нагадують правоохоронці.

Читайте також: На Прикарпатті маленька дитина зачинилась у квартирі

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...