На Прикарпатті призначили нового заступника голови ОДА

Сьогодні, 25 серпня, голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів під час онлайн-наради з керівниками структурних підрозділів ОДА та головами райдержадміністрацій представив новопризначеного заступника голови...

Сьогодні, 25 серпня, голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів під час онлайн-наради з керівниками структурних підрозділів ОДА та головами райдержадміністрацій представив новопризначеного заступника голови обласної державної адміністрації Євгенія Фербея.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Як відзначив керівник Прикарпаття, Євгеній Фербей досвідчений управлінець, який буде відповідати за напрямок освіти, культури, спорту та розвитку туристичної галузі в регіоні.

Своєю чергою, заступник голови облдержадміністрації подякував Офісу Президента, Кабміну, керівництву ОДА за надану можливість працювати в команді та окреслив основні пріоритети і завдання у роботі відповідних галузей, зокрема, на 2021 рік.

Розумію всю відповідальність покладених на мене завдань. Тому буду дотримуватися принципу згуртованої командної роботи, – зазначив Євгеній Фербей. – Системна підготовка закладів освіти до нового навчального року в умовах епідемії коронавірусу, виконання програми «Спроможна школа», напрацювання пропозицій в галузі культури, спорту, туризму у 2021 році, повноцінне виконання бюджетних програм та їх напрацювання на наступний рік – основні завдання на цьому етапі роботи”.

Читайте також: У Франківську відбувся фінал чемпіонату України з баскетболу 3х3

Категорії
Влада
Новини
Loading...