У Франківську відбувся фінал чемпіонату України з баскетболу 3х3

У Івано-Франківську вчора, 24 серпня, відбувся фінал сезону чемпіонату України з баскетболу 3х3. Найсильніші команди зібралися, щоб розіграти призовий фонд в 115 тисяч гривень,...

У Івано-Франківську вчора, 24 серпня, відбувся фінал сезону чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Найсильніші команди зібралися, щоб розіграти призовий фонд в 115 тисяч гривень, з яких у чоловічій категорії розіграють 80 тисяч гривень, а у жіночій – 35.  Потужний старт став можливим за підтримки партнерів та однодумців зокрема офіційного спонсора – компанії “M Group Development”, пише “Місто”.

Через складні погодні умови матчі перенесли з площі Франка до спортивного комплексу за адресою вул. Гетьмана Мазепи 142.

За результатами змагань чемпіоном у категорії жінок стала місцева команда Франківськ-ПНУ (Вероніка Космач, Ганна Рульова, Христина Філевич, Міріам Уро-Ніле). У фіналі вона здолала земляків з команди Франківськ (Олена Тетерук, Ірина Ель-Хаджмір, Ольга Сівакова, Тетяна Юркевичус) – 21:14.

Бронзові нагороди виборола команда МОБІ. MVP у жінок стала Христина Філевич.

У чоловіків золоті нагороди виборола команда Контора з Южного (Анатолій Конєв, Олександр Кодола, Олексій Адедиран, Максим Нікітін), яка в фіналі перемогла СумДУ (Ілля Кабацюра, Сергій Старцев, Михайло Горобченко, Євген Бречка) – 17:13.

Третє місце виборола Red Star. MVP у чоловіків став Олексій Адедиран.

Читайте також: В Івано-Франківську відбулись перші кругові гонки з вибуванням. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...