Франківських школярів можуть відправити на дистанційку

У Франківську діти навчатимуться не дивлячись на карантин Стало відомо, як і коли розпочнеться навчання в школах Івано-Франківська. Про це розповіли у виданні “Галицький...

У Франківську діти навчатимуться не дивлячись на карантин

Стало відомо, як і коли розпочнеться навчання в школах Івано-Франківська. Про це розповіли у виданні “Галицький кореспондент“.

Вчора, 3 вересня, пройшло позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та непередбачених ситуацій під час якого Івано-Франківськ вирішили і далі залишити в “червоній зоні” не дивлячись на численні протести жителів міста.Повідомляється, що Івано-Франківськ визначили в “червону зону” карантину. У зв’язку з цим в місті продовжили шкільні канікули до 11 вересня і вже 14 вересня діти повинні почати навчання.


Директор Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук розповів журналістам, що якщо наступного тижня Івано-Франківськ визначать в іншу, більш лояльну зону карантину, то школярі міста почнуть навчання в звичайному режимі. Однак, якщо місто і далі залишиться в “червоній зоні”, то учням доведеться навчаться на дистанційній формі.

“Це будуть різноманітні форми дистанційного навчання. Протягом цього тижня департамент проводить методичні наради, де надає рекомендації щодо форм дистанційного навчання. Йде інтенсивна робота. Але дуже хочеться і ми до цього готові, щоб школярі навчалися в звичному режимі з дотриманням відповідних санітарних і карантинних норм” – сказав Ігор Максимчук.

Читайте також: Яремчанські поліцейські виявили незаконне перевезення піщано-гравійної суміші. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...