Представили нового головного тренера МФК “Прикарпаття”

У МФК “Прикарпаття” новий головний тренер – Руслан Мостовий. Як раніше інформувало МІСТО, новим головним тренером “Прикарпаття” став Руслан Мостовий. Сьогодні, 4 вересня, міський голова Руслан Марцінків його офіційно...

У МФК “Прикарпаття” новий головний тренер – Руслан Мостовий.

Як раніше інформувало МІСТО, новим головним тренером “Прикарпаття” став Руслан Мостовий.

Сьогодні, 4 вересня, міський голова Руслан Марцінків його офіційно представив.

Перш за все я дякую тренеру Володимиру Ковалюку за чотири роки важкої роботи. Безумовно, ми зросли за цей час. Багато було звитяг, перемог в нашому клубі!  Ми не змінюємо концепцію нашого родинного клубу. Для нас важливий мікроклімат команди. І ми беремо командною грою! Тепер, ми маємо ставити більші і вищі завдання! Отже, покращуємо тренувальний процес, менеджмент і досягаємо нових висот! Нам пора зростати, – йдеться у дописі мера.

Руслан Мостовий раніше очолював винниківський “Рух”. Він працював у “Волинь U-19”.

Володимир Ковалюк очолював  футбольний клуб з 2016-го року. Під його керівництвом команда вийшла з Другої ліги в Першу. У минулому сезоні івано-франківський клуб зайняв 12-е місце в чемпіонаті першого дивізіону, набравши в 30-ти матчах 30 очок. У нинішньому – вилетів з Кубка України, програвши в першому раунді турніру хмельницькому Поділлю в серії післяматчевих пенальті.

Після звільнення Володимир Ковалюк залишиться директором стадіону “Рух”.

Читайте також: Неймовірні світлини осінніх Карпат показали в мережі

Категорії
Спорт
Новини
Loading...