У Галицькому районі водій збив велосипедиста та втік – поліцейські розшукали зловмисника. ФОТО

У ніч на третє вересня на узбіччі дороги між селами Більшівці та Нараївка 27-річний чоловік побачив зламаний велосипед й зупинився. Через кілька метрів лежав...

У ніч на третє вересня на узбіччі дороги між селами Більшівці та Нараївка 27-річний чоловік побачив зламаний велосипед й зупинився. Через кілька метрів лежав невідомий чоловік, який мав тілесні ушкодження. Свідок зателефонував до поліції та медиків.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 55-річний мешканець Нараївки повертався додому на велосипеді. Невідомий автомобіль наїхав на велосипедиста, після чого зник з місця. Потерпілий – живий, але отримав перелом кісток черепа, крововилив у мозок, перелом ключиці, політравму. Зараз він під наглядом лікарів.

З місця події експерт вилучив уламки скла та осип фарби. Працівники карного розшуку взялися перевіряти оперативну інформацію, дільничні офіцери поліції почали подворий обхід навколишніми селами, а працівники ГРПП перевіряли автомобілі на дорозі. Під час першочергових оперативно-розшукових заходів працівники Галицького відділення поліції перевірили десятки автомобілів.

Спільна робота дала позитивний результат. Поліцейські встановили, що до ДТП може бути причетний 58-річний мешканець села Нараївка. Спочатку він заховав свій автомобіль ВАЗ-2109 у знайомої жінки, а удосвіта полями переїхав до свого гаражу. Зловмисник одразу взявся “замітати” сліди – вдарений капот накрив курткою, а пошкоджене лобове скло зняв і заховав у пивниці. Коли на подвір`я зайшли поліцейські – кинувся тікати.

Затриманий зізнався, що в той вечір збив велосипедиста і навіть не зупинився, а зразу втік. Тепер пояснити мотиви свого вчинку вже не може.

За цим фактом уже зареєстроване кримінальне провадження, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідчі встановлюють всі обставини справи й людей, які могли знати про злочин, але не повідомили про нього до поліції. Розслідування триває.

Читайте також: На Долинщині чоловік намагався загасити пожежу авто і обпікся

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...