Прикарпатські поліцейські розслідують обставини аварій, у яких травмувалися двоє людей. ФОТО

Аварії трапилися у Коломиї та Надвірній. За даними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження і наразі встановлюють усі обставини подій. Про це інформує пресслужба поліції...

Аварії трапилися у Коломиї та Надвірній. За даними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження і наразі встановлюють усі обставини подій.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Вчора, 10 вересня, близько 19 години, у м. Коломия зіткнулися легковик та мотоцикл.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 39-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем “Opel Astra”, не врахувавши дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із мотоциклом “Suzuki”, під керуванням 42-річного коломиянина, який рухався в зустрічному напрямку.

В результаті ДТП водія мотоцикла з травмами доставлено до лікувального закладу. Водії- тверезі.

Цього дня трапилася ще одна ДТП у Надвірній.

Встановлено, що 49-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем “MAN”, рухаючись автодорогою сполученням “Мукачево – Львів” у напрямку м. Мукачево, виконуючи маневр повороту ліворуч, не дав дорогу зустрічному транспорту мопеду “Honda Dio”, під керуванням 16-річного місцевого мешканця, внаслідок чого відбулося зіткнення.

В результаті ДТП водій мопеда отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікарні.

Водій автівки – тверезий.

За даними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Читайте також: Поліцейські Івано-Франківщини забезпечують порядок на трасі Н-10 у селі Боднарів, де люди частково перекрили рух транспорту. Схема об’їзду

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...