На Надвірнянщині правоохоронці викрили та припинили діяльність незаконного грального закладу. ФОТО

Черговий незаконний гральний зал викрили працівники Управління стратегічних розслідувань разом з поліцейськими Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області 12 вересня у одному із...

Черговий незаконний гральний зал викрили працівники Управління стратегічних розслідувань разом з поліцейськими Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області 12 вересня у одному із населених пунктів Надвірнянського району.

Зал працював в підвальному приміщенні торгового комплексу, що в смт. Делятин без будь-яких вивісок і ззовні виглядав зачиненим. На момент проведення слідчих дій у приміщенні перебували два адміністратор та 10 “гравців”.

У вказаному гральному закладі поліцейські вилучили 20 системних блоків, 8000 гривень, “чорнові записи” та інше комп’ютерне обладнання за допомогою якого надавались послуги у сфері грального бізнесу. Усе обладнання направлено на проведення експертизи.

Наразі правоохоронці встановлюють особу, якій належить право власності на вказане приміщення, також проводяться заходи по викриттю винних осіб у організації нелегальної господарської діяльності.

Слідчі дії проводились в рамках кримінального провадження, яке зареєстроване за фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу, передбачено ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання – штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Досудове розслідування триває.

“Тож закликаємо усіх громадян, які мають будь-яку інформацію про можливе функціонування підпільних гральних закладів, повідомляти на лінію “102”, – йдеться в дописі.

Читайте також: Прикарпатська поліцейська, яку збили на Івасюка, померла. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...