Франківські поліцейські розслідують ДТП, у якій постраждав чоловік

Минулої доби в Івано-Франківську в аварії постраждав пішохід, який доставлений у медзаклад. Слідчі з’ясовують деталі дорожньо-транспортної пригоди, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області. 14 вересня...

Минулої доби в Івано-Франківську в аварії постраждав пішохід, який доставлений у медзаклад.

Слідчі з’ясовують деталі дорожньо-транспортної пригоди, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

14 вересня о 15:40 на лінію “102” франківських поліцейських надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими. Аварія сталася на вулиці Мазепи, 45-річний водій автомобіль “Москвич” вчинив наїзд на 62-річного пішохода. Поліцейськими встановлено, що водій, мешканець села Радча, виїжджав з автозаправки і повернув праворуч на проїзну частину вулиці Мазепи.

Тим часом пішохід перетинав проїзну частину по вулиці Мазепи спочатку по нерегульованому пішохідному переході, а потім змістився праворуч і рухався по проїзній частині назустріч руху автомобіля.

У наслідку ДТП потерпілий франківець отримав тілесні ушкодження й доставлений у медзаклад. Водія поліцейські перевірили на стан сп’яніння – тверезий, а автомобіль доставлено на арештмайданчик.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування триває.

“Закликаємо водіїв та пішоходів дотримуватися ПДР, адже саме це допоможе запобігти непоправним наслідкам, що трапляються на дорозі”, – нагадують правоохоронці.

Читайте також: У Матеївецькій ОТГ розпочали реалізацію амбітного проєкту

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...