Народна депутатка Галина Янченко відвідала завод “Карпати” для вивчення успішного досвіду залучення інвестицій. ФОТО/ВІДЕО

На запрошення керівника штабу “Слуга Народу” Олександра Богачова 22 вересня до Івано-Франківська з робочим візитом прибула народна депутатка, голова ТСК з питань захисту прав...

На запрошення керівника штабу “Слуга Народу” Олександра Богачова 22 вересня до Івано-Франківська з робочим візитом прибула народна депутатка, голова ТСК з питань захисту прав інвесторів у Верховній Раді Галина Янченко.

Метою візиту, як зазначила парламентар, є вивчення успішного досвіду залучення інвестицій заводом ВО «Карпати» та індустріального парку «Аркан». Цей досвід може бути успішним й для інших українських підприємств, – зазначила нардеп.


На думку Галини Янченко, ВО «Карпати» – одне з найбільш успішних та сучасних підприємств Укроборонпрому.

«Ми зустрілися з директором, аби перейняти досвід і допомогти іншим підприємствам Укроборонпрому модернізувати виробництво, залучити значні інвестиційні кошти, в тому числі, закордонні, створити нові робочі місця. ВО «Карпати» може бути флагманом й показувати іншим українським підприємствам, як ефективно працювати й залишати людей, працівників задоволеними. Наразі, попри складну економічну ситуацію, спричинену коронавірусом, завод «Карпати» успішно працює, реалізовує нові проєкти та розширює штат. Це приклад успішного менеджменту на державному підприємстві і я бажаю керівництву заводу «Карпати» реалізувати всі амбітні плани з розвитку», – зазначила Галина Янченко.

Як розповів керівник підприємства Дмитро Втерковський, наразі завод «Карпати» шукає понад 700 нових співробітників.

«Наразі ми готуємо ще два проєкти, у яких загалом буде задіяно близько тисячі працівників. Ми маємо підтримку від інвесторів, з якими працюємо. Зараз робимо все для того, аби продовжувати проєкти й створювати додаткові робочі місця. Сподіваємося, що ситуація у країні буде кращою, і ми зможемо постійно працювати над тим, щоб забезпечувати наших людей роботою», – сказав Дмитро Втерковський.

Олександр Богачов зазначає, що ВО «Карпати» справді демонструє результати, тому завданням влади на всіх рівнях, як державної, так і місцевої, має бути підтримка та сприяння роботі підприємства.

«Дуже тішимося, що команда підприємства на чолі з гендиректором Дмитром Втерковським, заступником Євгеном Бараном, начальником виробництва Володимиром Кицькою є злагодженою і потужною. Нам продемонстрували, що зроблено і які плани розвитку заводу на майбутнє. Хочемо запевнити, з боку держави, всіх рівнів влади їхня праця має бути оцінена і надано максимальне сприяння кожному кроку реалізації їхніх проєктів», – підкреслив Олександр Богачов.

Читайте також: У жовтні в Івано-Франківську запустять систему громадського велопрокату

Категорії
Влада
Новини
Loading...