Прикарпатські поліцейські розшукали та затримали нетверезого хулігана, який поранив ножем чоловіка та втік. ФОТО

У Тлумацькому районі у ході конфлікту зловмисник ножем наніс тілесні ушкодження чоловіку, сів за кермо автомобіля та втік з місця події. Поліцейським вдалося оперативно...

У Тлумацькому районі у ході конфлікту зловмисник ножем наніс тілесні ушкодження чоловіку, сів за кермо автомобіля та втік з місця події.

Поліцейським вдалося оперативно встановити особу хулігана, розшукати його в лісосмузі, де він ховався від правоохоронців. На цей час чоловік затриманий, поліцейські проводять усі необхідні слідчі дії.

Повідомлення до поліції про надання першої медичної допомоги 38-річному мешканцю села Бортники, Тлумацького району надійшло 22 вересня від медичних працівників. На виклик одразу ж прибули тлумацькі поліцейські, які під час першочергових слідчих дій з’ясували, що потерпілий з компанією розпивали спиртні напої в місцевому кафе.

В цей час в заклад зайшов нетверезий відвідувач. Йдеться про 50-річного мешканця Івано-Франківська, який і наніс тілесні ушкодження 38-річному чоловіку в область шиї кишеньковим розкладним ножем.

Так зловмисник вирішив доказати свою правоту. А все через те, що між відвідувачами кафе раптово виник словесний конфлікт. Потерпілого госпіталізували до Тлумацької центральної районної лікарні.

Після скоєного правопорушник сів у свій автомобіль і поїхав у невідомому напрямку. Та вже через дві години оперативні працівники місцевої поліції розшукали автомобіль, а пізніше й затримали зловмисника, який переховувався у лісосмузі біля села Бортники.

Під час спілкування з поліцейськими правопорушник зізнався у скоєному та пояснив, що не розумів свої дії, так як був в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо оголошення про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: На Прикарпатті гасили лісову пожежу

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...