Поліцейські Івано-Франківщини викрили незаконну порубку лісу і перевезення гравію. ФОТО

Поліцейські Івано-Франківщини виявили три факти незаконного перевезення піщано-гравійної суміші і ще один випадок, пов’язаний з незаконною порубкою деревини. За усіма фактами відкриті кримінальні провадження...

Поліцейські Івано-Франківщини виявили три факти незаконного перевезення піщано-гравійної суміші і ще один випадок, пов’язаний з незаконною порубкою деревини. За усіма фактами відкриті кримінальні провадження і з`ясовуються всі обставини.

23 вересня в селі Потічок і місті Снятин, що у Снятинському районі, поліцейські зупинили автомобілі “Камаз” з піщано-гравійною сумішшю. 26-річний і 36-річний водії, місцеві мешканці, не показали відповідних документів поліцейським. Більше того, представлені двома водіями документи містили ймовірні ознаки підробки, так як вони були протерміновані. Тому правоохоронці транспортні засоби та накладні вилучили, а за цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Того ж дня в селі Акрешори, що у Косівському районі, виявлено незаконну порубку дерев породи бук і береза. Порубку здійснював 21-річний місцевий мешканець на території Березівського лісництва. Хлопець зізнався у скоєному, лісодеревина скерована на зберігання лісництва. Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України.

24 вересня поліцейські виявили незаконний забір піщано-гравійної суміші в селі Копаченці, що у Городенківському районі. На річці Дністер здійснювали самовивіз суміші двоє місцевих мешканців. Йдеться про 58-річного батька і 23-річного сина, які не мали документів. Здійснюється перевірка в ході розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України.

Поліція Івано-Франківщини реагує і реагуватиме на всі повідомлення за подібними фактами щодо притягнення до відповідальності причетних осіб.

Якщо ви стали свідками даних правопорушень – повідомляйте на “лінію 102″ для негайного реагування на правопорушення”, – закликають правоохоронці.

Читайте також: Кількість працівників, які отруїлися на заводі в Коломиї, зросла до 124 – 50 госпіталізували

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...