Прикарпатця оштруфували на 85 гривень за недобросовісну передвиборчу агітацію

1 жовтня постановою судді Коломийського міськрайонного суду коломиянина притягнуто до адміністративної відповідальності. Чоловіка судили за порушення вимог частини 2 статті 212-13 Кодексу України про...

1 жовтня постановою судді Коломийського міськрайонного суду коломиянина притягнуто до адміністративної відповідальності.

Чоловіка судили за порушення вимог частини 2 статті 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення (“розповсюдження (рознесення, вивішування, роздавання) під час виборчого процесу друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, або у яких така інформація означена неправильно чи неповно, а так само організація такого розповсюдження”).

Відповідно до протоколу про адміністративне правопорушення, він 22 вересня 2020 року в м. Коломия, під час виборчого процесу вивісив друкований матеріал передвиборчої агітації, який не містить відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб відповідальних за випуск.

В судовому засіданні особа вину в скоєному правопорушенні визнала повністю. Згідно постанови суду на особу накладено штраф в розмірі п’ять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 85 (вісімдесят п’ять) грн. 00 коп. в дохід держави.

Читайте також: Віталій Федорів обговорив із координатором системи ООН в Україні перспективи розвитку співпраці

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...