Поліцейські Івано-Франківщини вдосконалювали навички з надання домедичної допомоги . ФОТО

Часто від швидкості й правильності надання домедичної допомоги залежить життя людини. Відтак, для працівників ізоляторів тимчасового тримання поліції області провели курси домедичної допомоги. Зокрема,...

Часто від швидкості й правильності надання домедичної допомоги залежить життя людини.

Відтак, для працівників ізоляторів тимчасового тримання поліції області провели курси домедичної допомоги. Зокрема, правоохоронці практикувались на сучасному медичному обладнанні, яке нещодавно передали співробітників мобільного підрозділу КМЄС в Україні.

8 жовтня поліцейські вдосконалювали навички з надання домедичної допомоги на сучасному обладнанні на базі тренінгового центру поліції області. Курси для правоохоронців провела медик медичної установи ДУ «ТМО МВС України по Івано-Франківській області» Леся Марковецька.

Опісля працівники поліції мали можливість самостійно реалізувати отримані навички, а саме: як правильно робити штучне дихання, непрямий масаж серця, користуватися джутом для зупинки кровотечі, аби не зашкодити особі, а також як правильно обробляти відкритті рани на різних ділянках тіла.

Важливо, що такі навчання й надалі будуть проводитись для поліцейських області. Це допоможе їм, у зв’язку зі службовим обов‘язками, надавати домедичну допомогу постраждалим.

Читайте також: Під час пресконференції в ОДА обговорили ситуацію із поширенням COVID-19 на Прикарпатті

Категорії
Життя
Новини
Loading...