В Івано-Франківську на приватну територію забігла хвора на сказ лисиця

У ніч з 6 на 7 жовтня в особисте господарство, яке розташоване по вулиці Чорновола, забігла лисиця. Собака, яка утримуються в господарстві, нанесла покус...

У ніч з 6 на 7 жовтня в особисте господарство, яке розташоване по вулиці Чорновола, забігла лисиця. Собака, яка утримуються в господарстві, нанесла покус лисиці.

Про даний випадок, власник тварини, повідомив у відділення поліції та комунальну службу КП “Полігон”, повідомляється на Офіційному сайті міста.

Лисицю було відловлено та проведено евтаназію. Собаці, яка мала контакт з дикою твариною, спеціалістами державної служби ветеринарної медицини розпочато курс вимушеної антарабічної вакцинації проти сказу. На території господарства проведена дезінфекція.

За результатами лабораторного дослідження встановлено сказ лисиці.

Вул. Чорновола № 30-124; вул. Республіканська, вул. Матейка до вул. Корінного Чорноти; вул. Озаркевича; вул. Желехівського; вул. Шевченка № 32-104 неблагополучною територією та накладено карантинні обмеження, а решта території міста Івано-Франківська – загрозливою зоною.

В неблагополучному пункті та загрозливій зоні вживаються всі необхідні заходи з локалізації захворювання відповідно до діючої Інструкції.

Читайте також: У Коломиї планують відновити пам’ятку архітектури. ВІДЕО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...