Канікул не буде: франківські школи продовжують навчання

Сьогодні, 12 жовтня, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив про те, що міські школи не будуть йти на канікули. Нагадаємо, що Міністерство освіти в понеділок надіслало...

Сьогодні, 12 жовтня, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив про те, що міські школи не будуть йти на канікули.

Нагадаємо, що Міністерство освіти в понеділок надіслало рекомендаційні листи до всіх закладів загальної середньої освіти щодо встановлення канікул з 15 до 30 жовтня.

Зазначається, що закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти (незалежно від кольору карантинної території) рекомендуватимемо перейти на дистанційну форму навчання на період з 15 жовтня до 15 листопада з обов’язковим виїздом усіх студентів із гуртожитків (при цьому вважаю за необхідне повернути кошти за проживання студентам, які виїхали з гуртожитків з 15 жовтня до 15 листопада 2020 року).

Ситуація у нас стабільна. Ці листи несуть виключно рекомендаційний характер, тому ми будемо продовжувати навчання, – каже мер.

Наразі у громаді з 1900 класів лише 17 на самоізоляції. Катастрофічної ситуації наразі немає.

Читайте також: В Івано-Франківську на приватну територію забігла хвора на сказ лисиця

Категорії
Життя
Новини
Loading...