Поблизу Івано-Франківська розпочався автоконцерт. ФОТО/ ВІДЕО

Сьогодні, 14 жовтня, у селі Черніїв проходить автоконцерт, приурочений Дню захисника України, свята Покрови, Дню створення УПА. Формат автоконцерту, що є не новим, обрали...

Сьогодні, 14 жовтня, у селі Черніїв проходить автоконцерт, приурочений Дню захисника України, свята Покрови, Дню створення УПА.

Формат автоконцерту, що є не новим, обрали задля безпечності. Територію заходу обгородили, а місце для машин промаркували.

На початку з’їхалися більше сотні автомобілів, згодом машин побільшало. А дехто приїхав і на велосипеді.

На концерт приїхали не лише дорослі, але й діти. Глядачі повиходили з машин і насолоджувалися музикою стоячи. Засоби захисту не у всіх. Ведучі концерту – Уляна Маляр-Гундер та Сергій Лазановський. Вони нагадали про дистанцію та засоби безпеки.

Захід розпочалися із запізненням: замість анонсованої 19:00 о 20:17. Тож глядачі грілися в автівках з чаєм чи кавою і слухали репетиції виконавців.

Першим, хто виступив на сцені, – легендарні “Кораллі”.

Далі у програмі гурти “Гайдамаки” та легендарні Кому вниз”.

Пряму трансляцію концерту можна дивитися онлайн.

Нагадаємо, вартість концерту обійшлося місту 293 520,00 грн. Сьогодні на честь свята у Франківську провели урочисту ходу, пам’ять загиблих на незалежність України вшанували панахидою. Відбулися також віче та святковий концерт.

Читайте також: Сьогодні в Україні відзначають День захисника

Категорії
Культура
Новини
Loading...