На Франківщині відкрили ще дві поліцейські станції. ФОТО

В селищі міського типу Отинія та селі Воскресінці, що на Коломийщині, відкрили поліцейські станції. Це вже чотирнадцята та п’ятнадцята станції, які запрацювали на території...

В селищі міського типу Отинія та селі Воскресінці, що на Коломийщині, відкрили поліцейські станції. Це вже чотирнадцята та п’ятнадцята станції, які запрацювали на території Прикарпаття. Відкриття поліцейських станцій – результат співпраці представників органів виконавчої влади та поліцейських Івано-Франківщини.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Урочисто відкрили станції начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, заступник керівника Остап Білейчук та представники органів місцевого самоврядування. На відкриття прийшли і небайдужі мешканці населених пунктів. Люди кажуть, що тепер зможуть отримати кваліфіковану допомогу поліцейських на місці.

Поліцейська станція у смт. Отинія обслуговуватиме території 29 сіл. У станції працюватиме чотири дільничних офіцерів поліції, а також один екіпаж працівників сектору реагування патрульної поліції, який нестиме службу цілодобово. Поліцейські працюватимуть в окремому приміщенні, яке знаходиться за адресою: смт. Отинія, вулиця Січових Стрільців, 10.

Ще одна станція запрацювала у селі Воскресінці, яке входить до Коломийської ОТГ та обслуговуватиме територію 4 сіл. Місцева влада подбала про окреме приміщення для поліцейських, яке знаходиться в сільській раді по вулиці Т. Шевченка, 40А.

Станції обладнані комп’ютерним та службово-технічним обладнанням для належного функціонування. В обох приміщеннях створені комфортні умови для спілкування громадян з дільничними офіцерами поліції, а також розміщені інформаційні стенди для мешканців населених пунктів.

Начальник обласної поліції Володимир Голубош зауважив:

“Діяльність поліцейських станцій у цих населених пунктах дасть можливість ефективніше реагувати на звернення громадян. Попереду ще багато змін, які мають вплинути на якість поліцейського обслуговування громад. На сьогоднішній день створення таких поліцейських станцій на Івано-Франківщині знайшло схвальну підтримку у сільських громадах, тож бажаю місцевим правоохоронцям успіхів у службі та сподіваюсь, що дільничний виправдає довіру місцевих жителів”.

Крім того, у Коломийському відділі поліції проведено капітальний ремонт приміщення, яке призначене для відпрацювання тактики стрільби з табельної вогнепальної зброї.

“Відтепер працівники поліції шести відділів мають можливість вдосконалювати свої навички з вогневої та тактичної підготовки. А в подальшому, використовуючи отримані знання, правоохоронці зможуть більш якісно забезпечувати безпеку громадян”, – зазначив Володимир Голубош.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники знайшли 40-річного грибника, який заблукав у лісі

Категорії
Життя
Новини
Loading...