Господарський комплекс та лазня: наслідки пожеж на Франківщині

Протягом минулої доби надзвичайники ліквідували 2 пожежі. Про це інформує Долинський РВ Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Вчора, 26 жовтня о 09:48, до...

Протягом минулої доби надзвичайники ліквідували 2 пожежі.

Про це інформує Долинський РВ Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Вчора, 26 жовтня о 09:48, до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у с. Новошин. По прибутті на місце події було встановлено, що будівля повністю охоплена вогнем. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю на площі 80 м. кв. Вогнеборцями врятовано житловий будинок.

Причина виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються. До місця пожежі виїжджало 9 чоловік особового складу на 2 одиницях спецтехніки від Долинського РВ У ДСНС України в Івано-Франківській області.

Сьогодні, 27 жовтня о 04:35, до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу лазні у м. Долина. По прибутті на місце події було встановлено, що горить стіна будівлі. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено стіну та покрівлю лазні. Вогнеборцями врятовані дві будівлі лазні. Причина виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

До місця пожежі виїжджало 9 чоловік особового складу на 2 одиницях спецтехніки від Долинського РВ У ДСНС України в Івано-Франківській області.

Читайте також: На одній із дільниць Прикарпаття бюлетені “гасили” пилкою і болгаркою

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...