В Івано-Франківську газопостачання відновили семи тисячам споживачів, ще три тисячі – очікують

Станом на 11 год. 30 жовтня 2020 року газовики уже відновили газопостачання житловому комплексу «Сонячний», містечко «Калинова Слобода», а також мікрорайонам «Патріот», «Козацький», «Нова...

Станом на 11 год. 30 жовтня 2020 року газовики уже відновили газопостачання житловому комплексу «Сонячний», містечко «Калинова Слобода», а також мікрорайонам «Патріот», «Козацький», «Нова пошта», вул. Чорновола 128 а. Загалом уже відновлено газопостачання з 10 тис. 7 тис. споживачам.

Про це інформує АТ “Івано-Франківськгаз”.

Зараз тривають роботи по відновленню газопостачання.

Прохання споживачів поставитись до даної ситуцації з розуміння та перекрили крани перед газовими приладами”, – йдеться у дописі.

Окрім того, в першій годині ранку, газовики відновили газопостачання усім організаціям бюджетної сфери: лікарням, хлібозаводу по вул.Петлюри, 17, котельням ТКЕ, які знаходяться в даному районі.

Нагадаємо , що газопостачання споживачам було припинено вчора ввечері у зв’язку з тим, що невідомі особи перекрили засувку на розподільчому газопроводі середнього тиску в селі Хриплин.
Одразу після надходження повідомлення газовики приступили до ліквідації аварійної ситуації.
«Івано-Франківськгаз» уже передав правоохоронним органам заяву про несанкціоноване втручання невідомими особами в газорозподільну систему.

Читайте також: Поліцейські Івано-Франківщини розслідують дві ДТП, де постраждали троє людей. ФОТО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...