Митрополит Володимир Війтишин сьогодні відзначає день народження

Сьогодні архієпископу і митрополиту Івано-Франківської Української Греко-Католицької Церкви Володимиру Війтишину виповнюється 61 рік. “Високопреосвященний і дорогий Владико Митрополите Володимире! У день Вашого народження всі...

Сьогодні архієпископу і митрополиту Івано-Франківської Української Греко-Католицької Церкви Володимиру Війтишину виповнюється 61 рік.

Високопреосвященний і дорогий Владико Митрополите Володимире! У день Вашого народження всі Ваші духовні діти: духовенство, монашество, миряни вітають Вас  як свого найдорожчого Пастиря, який веде нас доброю дорогою на шляху до Небесного Отця! Ви прийшли в цей світ у щедру осінню пору, коли налиті сонцем  яблука губляться в різнобарв’ї айстр та жоржин. Тож нехай осінь буде натхненною, а літа довгими, хай роки будуть спокійними, а зими – теплими! Дякуємо за те, що молитесь за нас, знаних і незнаних, за те, що вчите молитвою витісняти з серця смуток і біль та радіти в Святому Дусі. Нехай Господь і надалі обдаровує Вас Своїми щедрими дарами, провадить в Архиєрейському служінні та подасть Вам Многії і Благії літа!”, – йдеться у привітанні Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Читайте також: В мережі з’явилися неймовірні світлини гори Піп Іван

Категорії
Життя
Новини
Loading...