На Прикарпатті впроваджують проєкт “Жінки героїв”. ФОТО

На Прикарпатті матері та дружини загиблих правоохоронців на Сході країни отримують безкоштовну стоматологічну допомогу. Співпраця між поліцейськими Івано-Франківщини та командою доктора Аль Таріфі Фаді...

На Прикарпатті матері та дружини загиблих правоохоронців на Сході країни отримують безкоштовну стоматологічну допомогу.

Співпраця між поліцейськими Івано-Франківщини та командою доктора Аль Таріфі Фаді розпочалася в 2019 році й триває досі. Минулого року доктору вдалося допомогти близько 20 правоохоронцям-атовцям.

9 листопада відбулася зустріч начальника поліції Прикарпаття Володимира Голубоша та керівника стоматологічної клініки “New Dent” доктора Фаді, а також головного лікаря, стоматолога-хірурга клініки “RESPЕCT DENTАL KIDS” Руслана Савчука з дружинами та матерями загиблих правоохоронців.

Результатом зустрічі стало започаткування стоматологічного проєкту під назвою “Жінки героїв”. Основна мета проєкту – надання безкоштовного високоякісного протезування та лікування зубів, встановлення імплантів для родин правоохоронців. 18 жінок отримали сертифікати на суму 25 тисяч гривень кожний для надання стоматологічних послуг.

Як зазначив доктор Фаді: “Коли ми підбирали для проєкту категорію людей, то зрозуміли, що матері та жінки загиблих в АТО правоохоронців неабияк потребують допомоги. Ми завжди раді допомогти, адже в єдності наша сила”.

Руслан Савчук додав: “Ми маємо пам’ятати героїв та підтримувати їхні родини. Лікарі-стоматологи об’єдналися, щоб допомогти матерям та дружинам поліцейських”.

Від поліцейських Прикарпаття Володимир Голубош висловив слова вдячності лікарям та зазначив, що цінує співпрацю.

Наприкінці зустрічі присутні матері та дружини подякували присутнім за підтримку.

Читайте також: Франківські поліцейські долучились до написання щорічного Всеукраїнського радіодиктанту. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...