У Франківську вихідні оголосили робочими днями, щоб обійти карантинні обмеження

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради оголосив суботу та неділю робочими днями, щоб не закривати громадські заклади через «карантин вихідного дня». Про це повідомив Руслан...

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради оголосив суботу та неділю робочими днями, щоб не закривати громадські заклади через «карантин вихідного дня».

Про це повідомив Руслан Марцінків під час сьогоднішнього засідання виконкому.

Ми стурбовані, тим що відбувається в країні. Вихідні – це той час, коли підприємці якраз заробляють. Ми просимо вас про допомогу, бо ми не знаємо, як вижити в таких умовах. Чекаю від влади тих рішень, які підтримають бізнес, – каже Оксана Камінська представниця підприємців.

14 членів виконкому підтримали рішення дозволити оголосити до 30 листопада суботу і неділю робочими днями для закладів громадського харчування, торгових центрів, фітнес-центрів, закладів культури, ринків.Отож, до 30 листопада субота та неділя будуть робочими для:

  • ресторанів, кафе, барів
  • ТРЦ та магазинів
  • акладів культури та пов’язаних з культурою
  • спортзалів
  •  ринків

Також місто планує оскаржувати останнє рішення Кабміну як неконституційне і таке, що шкодить бізнесу. Виконком також звернувся до правоохоронців, щоб ті не штрафували підприємців. Натомість підприємці мають дотримуватися усіх карантинних заходів.

Читайте також: В Івано-Франківську 4 будинки взяли участь у програмі “Енергодім”

Категорії
Влада
Новини
Loading...