Прикарпатські поліцейські оперативно розшукали грабіжника

Сьогодні, 24 листопада, оперативники Коломийського відділу поліції встановили та розшукали зловмисника, причетного до пограбування жінки. Зловмисник відкрито викрав у потерпілої сумку з особистими речами...

Сьогодні, 24 листопада, оперативники Коломийського відділу поліції встановили та розшукали зловмисника, причетного до пограбування жінки. Зловмисник відкрито викрав у потерпілої сумку з особистими речами та мобільними телефонами. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, за скоєне зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Вчора, 23 листопада, до Коломийського відділу поліції за допомогою звернулася 31- річна мешканка району. Потерпіла розповіла поліцейським, що поверталася додому близько 21 години.
На вулиці до неї підбіг незнайомий чоловік та, штовхнувши, вихопив з рук жіночу сумку, де знаходилися мобільні телефони, банківська картка та особисті речі.

На місці події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці оглянули місце злочину, зібрали усю необхідну слідству інформацію, перевірили коло осіб, які могли бути причетні до вказаної події та оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний мешканець Коломийського району, який уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

У скоєному зловмисник зізнався. Викрадене майно правоохоронці вилучили.

За даним фактом розпочато кримінальне проваження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинене – до чотирьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Читайте також: “Івано-Франківськгаз” відсудив у боржників приблизно 650 тисяч гривень за газ

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...