Скупчення людей не буде: мер Івано-Франківська розповів про роботу різдвяних ярмарків

Влада Івано-Франківська дозволила організувати у місті новорічний ярмарок, попри пандемію коронавірусу. Мер Івано-Франківська пояснив, що у такий спосіб міська влада вирішила підтримати підприємців. Водночас...

Влада Івано-Франківська дозволила організувати у місті новорічний ярмарок, попри пандемію коронавірусу. Мер Івано-Франківська пояснив, що у такий спосіб міська влада вирішила підтримати підприємців. Водночас Руслан Марцінків анонсував певні обмеження, які будуть діяти на ярмарку.

Марцінків зауважив, що продуктів на ярмарку не буде. Про це він сказав в інтерв’ю “Укрінформу“.

Мер Івано-Франківська зазначив, що на ярмарку діятимуть певні обмеження. До прикладу, люди можуть торгувати лише промисловими товарами та сувенірами. А от продукти харчування будуть під забороною. Як і фестивалі та концерти.

Хіба до Різдва не варто запалити ялинку та святково прикрасити місто? Думаємо про заходи в онлайн-режимі, про фотозони. Масового скупчення людей не буде, але відчуття свята у місті ми забезпечимо,
– наголосив Марцінків.

Зауважимо, що Руслан Марцінків був одним з тих, хто відмовлявся запроваджувати у місті карантин вихідного дня. Але згодом таки передумав. Марцінків ​ пояснив, що місто вирішило все ж дотримуватись обмежень, адже уряд не зважає на рішення органів місцевої влади.

Читайте також: Дві тонни сіна та сміття палало на Прикарпатті через необережність людей

Категорії
Життя
Новини
Loading...