Працівники прикарпатської поліції взяли участь у навчальному онлайн-семінарі для фахівців із соціальної роботи Франківщини

Темою заняття для спеціалістів мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та рад об’єднаних територіальних громад області, що пройшло із використанням технологій...

Темою заняття для спеціалістів мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та рад об’єднаних територіальних громад області, що пройшло із використанням технологій дистанційного навчання, було попередження вчинення насильства в сім’ях та жорстокого поводження з дітьми.

На семінарі розглядалися аспекти насильства як соціальної проблеми суспільства, ролі та взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Зокрема, працівники управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області зосередили увагу учасників семінару на повноваженнях та реагуванні уповноважених підрозділів Національної поліції України на факти домашнього насильства та насильства щодо дітей.

Читайте також: Зима підкрадеться на “м’яких лапах”: в Україні знижується температура

Категорії
Життя
Новини
Loading...