Стали відомі подробиці пожежі на Долинщині, де горіла амбулаторія. ФОТО

Сьогодні, 30 листопада о 06:20, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу амбулаторії в селі Шевченкове Долинського району. До місця пожежі було направлено...

Сьогодні, 30 листопада о 06:20, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу амбулаторії в селі Шевченкове Долинського району.

До місця пожежі було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №11 м. Надвірна та Державної пожежно-рятувальної частини №10 м. Долина, Державної пожежно-рятувальної частини №23 м. Долина, Державного пожежно-рятувального поста м. Болехів, Державної пожежно-рятувальної частини №17 м. Долина та Державної пожежної команди «Уніплит».

Як з’ясувалося, виникла пожежа дерев’яної стіни та перекриття між другим поверхом та горищем амбулаторії (на площі 50 м.кв.). О 08:09 пожежу було локалізовано, а о 09:31 – ліквідовано.

Попередня причина виникнення пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації твердопаливного котла. Завдяки оперативності рятувальників приміщення амбулаторії вдалося врятувати.

“Всього від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області до ліквідації пожежі було залучено 25 чоловік особового складу та 7 одиниць техніки”, – йдеться у дописі надзвичайників.

Читайте також: На Прикарпатті розпочато відбір претендентів на орден і медаль святого Пантелеймона

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...