Франківський боксер здобув “золото” на престижному турнірі «Golden Gloves 2020», що проходив у Сербії

У Сербії з 26-го по 29 листопада проходить один з найстаріших боксерських турнірів у світі «Golden Gloves 2020». Змагання відбуваються вже 63-й рік поспіль....

У Сербії з 26-го по 29 листопада проходить один з найстаріших боксерських турнірів у світі «Golden Gloves 2020».

Змагання відбуваються вже 63-й рік поспіль. До міста Сомбор, яке цього року стало центром проведення заходу, приїхали 52 боксери з 13 країн: України, Алжиру, Бельгії, Болгарії, Боснії та Герцеговини, Хорватії, Куби, Гани, Литви, Марокко, Молдови, Північної Македонії та Сербії, повідомляє Ukrainian Boxing Federation

Україну на змаганнях представляють чотири спортсмени – Едуард Трофименко (вагова категорія – до 57 кг), Юрій Шестак (63 кг), Дмитро Рибалко (75 кг) і Степан Грекул (81 кг). Тренер – Сергій Глущенко. Суддівський корпус на турнірі представлений суддею міжнародної категорії AIBA Павлом Василинчуком.

Як повідомляє Боксерська асоціація Сербії, більшість збірних виставили дуже сильний склад боксерів, серед яких – учасники олімпійських кваліфікаційних турнірів, основні претенденти на поїздку на Ігри в Токіо. Зазначено також, що змагання проходять без глядачів, із суворим дотриманням епідеміологічних заходів.

Приємно відзначити, що вихованець Івано-Франківської ОДЮСШ, Едуард Трофименко у складі збірної здобув золоту медаль чемпіонату у ваговій категорії 57 кілограм.

Вітаємо юного чемпіона з перемогою та бажаємо подальших успіхів і досягнень!

Тренери:
Віктор Поляков
Мирослав Карабін.

Читайте також: У Старуні відбулися традиційні нічні чування. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...