Поліцейський, якого у Франківську спіймали п’яним за кермом, хоче поновитись на посаді

Поновлення на посаді лейтенанта поліції Рожнятівського відділення поліції Калуського відділу поліції ГУНП, якого звільнили через кермування в нетверезому стані. Про це йдеться у вироку...

Поновлення на посаді лейтенанта поліції Рожнятівського відділення поліції Калуського відділу поліції ГУНП, якого звільнили через кермування в нетверезому стані.

Про це йдеться у вироку суду.

Вночі 19 березня 2020 року по вулиці Грюнвальдська патрульні зупинили автомобіль “Ford Transit”, за кермом якого перебував лейтенант поліції поза службою. Експертиза показала, що водій був п’яний (1,12 проміле).

Суд зобов’язав його виплатити 10 200 гривень та позбавив права керування транспортними засобами протягом року. А за результатами службового розслідування лейтенанта поліції звільнили, проте він спробував оскаржити це рішення у суді.

Івано-Франківський окружний адміністративний суд вирішив в задоволенні позову до Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області про визнання неправомірними та скасування наказів, поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу відмовити,- йдеться у вироку суду.

Читайте також: Ювенали перевірили сім’ї, що потребують соцпідтримки. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...