Поліція Прикарпаття встановлює обставини пожежі, у якій загинула дитина

У Богородчанському районі внаслідок загорання будинку загинув дворічний хлопчик. Слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовують усі обставини трагедії. Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської...

У Богородчанському районі внаслідок загорання будинку загинув дворічний хлопчик. Слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовують усі обставини трагедії.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Так 27 грудня близько 15 години до поліції Борогодчанського району надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Хмелівка, внаслідок якої загинула дитина. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна.

Поліцейські встановили, що пожежа виникла у дерев’яному будинку, який орендувала і тривалий час мешкала 33-річна мешканка району разом із дворічним сином.

Встановлено, що матір на декілька хвилин залишила малолітню дитину без нагляду та пішла до сусідів, а повернувшись, побачила, що з будинку йде дим і почалась пожежа. Попередня причина загорання – порушення правил безпеки під час використання пічного опалення.

За даним фактом слідчими Богородчанського відділення поліції відкрито кримінальне провадження передбачене ч. 1 ст. 115 (з позначкою «Побутовий нещасний випадок») Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування поліцейські з’ясовують всі обставини події.

Читайте також: У Франківську співробітники Служби судової охорони надали домедичну допомогу жінці, у якої суттєво погіршилося самопочуття

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...