Поліція Прикарпаття встановлює обставини смертельної аварії, внаслідок якої загинула жінка-пішохід

Прикарпатські правоохоронці розслідують дорожньо-транспортну пригоду, в якій зіткнулися два транспортні засоби. У результаті аварії загинула пішохід. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження та...

Прикарпатські правоохоронці розслідують дорожньо-транспортну пригоду, в якій зіткнулися два транспортні засоби.

У результаті аварії загинула пішохід. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовуються всі обставини.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 28 грудня близько 11 години в селі Татарів, Яремчанської міської ради.

Зображення може містити: хмара, небо, гора, дерево, автомобіль та надворі

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля “Лексус”, рухаючись автодорогою сполученням “Мукачево-Львів” в напрямку с. Микуличин, перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки та здійснював поворот ліворуч для заїзду на територію АЗС. А позаду нього в тому ж напрямку рухався водій автомобіля “Субару”, якийсь здійснював обгін транспортних засобів. В результаті порушень відбулося зіткнення автомобілів.

Під час зіткнення “Субару” відкинуло на тротуарну доріжку, де він вчинив наїзд на жінку-пішохода, яка стояла на тротуарі. В результаті аварії 56-річна мешканка Ворохти померла до приїзду медиків. У результаті ДТП 37-річного водія та 30-річну пасажирку “Субару”, мешканців Києва, доставлено до лікувального закладу.

Зображення може містити: автомобіль, хмара, небо, гора та надворі

У водіїв взято кров на стан алкогольного сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини автопригоди. В ході досудового розслідування буде призначено ряд експертиз.

Зображення може містити: хмара, небо, автомобіль та надворі
Зображення може містити: хмара, небо, гора, дерево, надворі та природа

Читайте також: На Франківщині сталася смертельна ДТП

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...