Фото з голубами: у Франківську затримали шахраїв. ФОТО

Франківці скаржаться на підприємців, які заробляють кошти на експлуатації тварин. Зокрема, у середмісті можна було за гроші зробити фото з голубами. Як повідомляють у...

Франківці скаржаться на підприємців, які заробляють кошти на експлуатації тварин. Зокрема, у середмісті можна було за гроші зробити фото з голубами.

Як повідомляють у Муніципальній інспекції, чоловіки самостійно ставлять голубів на плечі дітей, фотографують і потім вимагають з батьків кошти. З ними вже неодноразово проводилися профілактичні бесіди, при появі інспекторів вони одразу почали втікати.

Вчора, 27 грудня, працівники Муніципальної інспекції, спільно з представниками ГО “Народний контроль”  виявили згаданих осіб на площі Ринок.

“Невідомі спочатку розповідали про те, що просто гуляють з птахами, а гроші люди їм віддають добровільно, потім просто пробували втікати. Будь-який дозвільних документів на таку діяльність вони також показати не змогли. Їх було затримано на місці і зареєстровано виклик на лінію 102”, – йдеться у повідомленні.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції, який і встановив дані горе-підприємців, ними виявилися мешканці центральних регіонів України, які до цього уже мали проблеми з законом. Працівниками Муніципальної інспекції було складено на всіх “підприємців” протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення і для притягнення їх до відповідальності, всі матеріали будуть передані адміністративній комісії за місцем проживання.

Читайте також: Поліція Прикарпаття встановлює обставини смертельної аварії, внаслідок якої загинула жінка-пішохід

Категорії
Місто
Новини
Loading...