Митрополит Володимир очолив подячний молебень на парафії святих Кирила і Методія. ФОТО

У переддень Нового року до парафії святих Кирила і Методія (с. Крихівці) завітав на спільну молитву Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимира Війтишин. За...

У переддень Нового року до парафії святих Кирила і Методія (с. Крихівці) завітав на спільну молитву Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимира Війтишин.

За словами місцевого пароха о. Йосафата Бойка, ВС, Митрополит Володимир вже восьмий рік поспіль в цей день, 31 грудня, відвідує парафіяльну спільноту святих Кирила і Методія, інформує пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Митрополит очолив подячний молебень та освятив нові священичі ризи. Окрім того, Владика Володимир також здійснив чин освячення нових ікон: мозаїки Святих Йосифа і Миколая, святих Володимира і Ольги, а також писану ікону Богородиці Ласкавої – Станіславівської.

“Освячуючи ікону св. Йосифа, ми приєдналися до ініціативи Папи Франциска, який проголосив Рік Святого Йосифа”, – розповідає о. Йосафат Бойко, ВС.

Після Молебня і освячень, Митрополит побажав усім щасливого і “здорового” Нового Року. Згодом присутні спільно помолились Божественну Літургію, в часі якої роздумували над чеснотами віри, надії і любові – як виявами вдячності Богові у щоденному житті.

На завершення відбувся душпастирський парафіяльний звіт за прожитий рік і всі отримали благословення Святими Тайнами.

Читайте також: У селі Шешори урочисто відкрили автомобільний міст

Категорії
Життя
Новини
Loading...