На Івасюка нетверезий водія пошкодив острівець безпеки. ФОТО

Патрульні притягнули до відповідальності водія, котрий з ознаками сп’яніння перебував за кермом та пошкодив острівець безпеки. Про це інформує пресслужба патрульної поліції Івано-Франківської області....

Патрульні притягнули до відповідальності водія, котрий з ознаками сп’яніння перебував за кермом та пошкодив острівець безпеки.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Івано-Франківської області.

Так на лінію “102” звернувся громадянин та повідомив, про ДТП на вулиці Івасюка. Прибувши на вказану адресу, патрульні виявили автомобіль “Nissan”, який мав характерні для ДТП пошкодження та знесений дорожній знак.

Під час спілкування з 39-річним водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти освідчення в медичному закладі. Результат – 2.09 проміле алкоголю в крові.

Також, водій не мав реєстраційного документа та страхового полісу. На порушника інспектори склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та постанову за ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП”, – резюмують правоохоронці.

На щастя в даній ДТП ніхто не постраждав.

Читайте також: На Франківщині горів житловий будинок

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...