На Франківщині чоловік ножем поранив колишню дружину

На Богородчанщині чоловік приїхав до помешкання ексдружини, вибив двері і цілеспрямовано наніс проникаючі ножові поранення їй. За нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження поліцейські зловмисника...

На Богородчанщині чоловік приїхав до помешкання ексдружини, вибив двері і цілеспрямовано наніс проникаючі ножові поранення їй. За нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження поліцейські зловмисника затримали на місці події. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Так 4 січня о 20:50 в селі Раковець, що у Богородчанському районі, 35-річний чоловік наніс тілесні ушкодження 27-річній колишній дружині. Про це на лінію «102» повідомили родичі потерпілої, які викликали й «швидку».

Виїздом на місце події богородчанських та обласних поліцейських з’ясовано, що напередодні чоловік телефонував до жінки й погрожував, а згодом приїхав, вибив вхідні двері до помешкання і з ножем у руці накинувся на неї при їхніх малолітніх дітях. Цим самим прикарпатець спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді проникаючої колото-ріжучої рани черевної стінки, шиї, лівого передпліччя, лівого стегна та обох китиць. Жінку госпіталізовано у медзаклад, а чоловіку, який раніше судимий за вчинення аналогічного злочину, не вдалося втекти з місця події: його зупинили односельчани потерпілої.

У подальшому поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. Невдовзі слідчі повідомлять йому про підозру за вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а суд обере запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Івасюка нетверезий водія пошкодив острівець безпеки. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...