Понад пів тонни куті. Волонтери з Прикарпаття зібрали різдвяні смаколики бійцям на Схід

Волонтери з Прикарпаття повезли 600 кілограмів куті бійцям, які воюють на Сході. Про це Суспільному Карпати повідомив водій-санітар Першого добровольчого мобільного шпиталю Павло Дем’янов. Кутю везуть...

Волонтери з Прикарпаття повезли 600 кілограмів куті бійцям, які воюють на Сході.

Про це Суспільному Карпати повідомив водій-санітар Першого добровольчого мобільного шпиталю Павло Дем’янов.

Кутю везуть для бійців 14-ї бригади. Окрім того, різдвяну страву повезли в госпіталь у селі Гірське та в Попасну. Окрім куті, для бійців волонтери зібрали й інші смаколики.

“Я не везу харчі, я везу смаколики, особливо домашні. Це – кутя, яблука, мандарини, печиво, люди закруток надавали. Везу те, що от хочуть ваші діти. Тут такі самі діти, тільки великі й бородаті. Це вже не йде матеріальна допомога, а чисто психологічна”, – розповідає Павло Дем’янов.

Допомагали збирати смаколики волонтери зі Львова та Радехова, розповідає чоловік. За його словами, люди поки не дуже активно долучаються до збору їжі для військових.

“В останній день один бізнесмен дав яблук, лимонів, грейпфрутів. Другий підприємець привіз чотири види кави. В таких недитячих пропорціях. І люди долучалися, печиво давали, каву або гроші, і я купував ту ж каву, печиво, або те, що потрібно до техніки хлопцям, запчастини до волонтерських машин”, – каже Дем’янов.

Читайте також: З колишнім мером Долини, який помер від COVID-19, попрощаються 8 січня

Категорії
Життя
Новини
Loading...