На Івано-Франківщині під час різдвяних свят впіймали майже пів сотні нетверезих водіїв

У період Різдвяних свят поліцейські виявили 47 нетверезих водіїв. На порушників складено адміністративні протоколи. Правоохоронці вкотре наголошують громадянам, у жодному разі не сідати за...

У період Різдвяних свят поліцейські виявили 47 нетверезих водіїв. На порушників складено адміністративні протоколи. Правоохоронці вкотре наголошують громадянам, у жодному разі не сідати за кермо напідпитку та не наражати на небезпеку своє життя і здоров‘я та інших учасників дорожнього руху.

За період свят, з 7 січня по 11 січня включно, працівники груп реагування патрульної поліції Івано-Франківщини та працівники обласного управління патрульної поліції задокументували 47 фактів керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

За керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння на водіїв-порушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП.

В подальшому адміністративні протоколи будуть скеровані до суду для прийняття законного рішення.

“Водії! Подумайте, які трагічні наслідки може мати ваш вибір для вас та інших учасників дорожнього руху!Кожен має змогу вплинути на ситуацію на дорозі і не допустити, щоб родич чи знайомий у стані, нехай навіть легкого, сп’яніння сів за кермо! Попри все, безпека на дорогах залежить найперше від самих водії. Пам’ятайте! Життя безцінне — бережіть його!”,резюмують правоохоронці.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Прикарпатті лісівники підгодовують диких тварин. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...